Mezi světy: V planetáriu s L. Morávkem

Některá focení jsou zcela spontánní. Asi tak bych charakterizovala své úplně první focení s fotografem Lukášem Morávkem. Už na samém začátku bylo úplně jasné, že z naší spolupráce vyleze něco velmi geometrického, výsledek to jen potvrdil.

Proč jsem celou sérii nazvala právě: Mezi světy?

Kdo někdy navštívil planetárium v Brně, ten ví, že jeho vestibul disponuje naprosto dokonalými výjevy pohledu do vesmíru. Celý koncept byl postaven na tom, jak by se asi tvářil cestovatel v čase, který by se dostal o, (zhruba), 100 let do budoucnosti. Tento výjev nám trochu zpestřila právě probíhající Mikulášská pro děti. :) Kvůli tomu jsme sice nemohli prostor využít úplně na maximum, i tak to ale celé dopadlo velmi dobře.

Ačkoliv jsme začali poměrně striktní módní příběh, nakonec to skončilo v úplně jiném stylu. Jak také jinak. Na scéně nechyběly ani mé oblíbené kulaté brýle.

Osobně jsem s výsledkem velmi spokojená, je to totiž opět něco úplně jiného, než na co jsou u mě lidé zvyklí. Dává to tedy nový prostor k dalšímu experimentování.

Ale teď už konec mluvení. Vychutnejte si prostory našeho planetária společně se mnou. :)




A protože nás ta modrá zeď vyloženě inspirovala...



P.S. Původně jsme chtěli fotit venku, ale vzhledem ke sněžení a zledovatělému povrchu jsme to raději nechali být. Ostatně, focení v zimě si ještě letos užiji, minimálně jednou a máte se na co těšit. ;)
P.S.S. Lukáš je hipster a nemá FB stránku. Na jeho další práci se můžete podívat třeba tady: https://www.zonerama.com/lukasmoravek/368647
P.S.S. Moc děkujeme Hvězdárně a planetáriu v Brně za to, že nás nechali fotit ve svých prostorách

Komentáře

Okomentovat

Vážená uživatelko, uživateli, děkuji za tvůj komentář.

Tvůj e-mail a osobní údaje, které mi odesláním komentáře dáváš k dispozici, budou využity pouze k tomuto účelu, kterým se rozumí přidání komentáře, včetně běžné statistiky návštěvnosti webu pro osobní účel.

Oblíbené příspěvky